با ما تماس بگیرید: +98 916 216 6675

پرسش‌های متداول




آیا محصولات سایت، شناسه بهداشت و سیب سلامت دارند؟

بله
تمام محصولات شناسه و شماره بهداشت دارند. ما بر روری کیفیت و سلامت محصولات، نظارت ویژه‌ای داریم.

آیا روغن ارده برای سرخ‌کردن مناسب است؟

بله
نقطه دود برای روغن های خوراکی، دمايي است كه در آن روغن به گازهاي قابل رؤيت و بخارات تجزيه مي‌شود. طبق آزمایشهایی که توسط #دانشکده_فیتوشیمی(گیاهان_دارویی) #دانشگاه_شهیدبهشتی صورت گرفته است، نقطه دود روغن ارده کنجد ۲۲۰ درجه سانتی گراد می باشد. یعنی روغن ارده کنجد مرغوب در ردیف #روغن_های_قابل_سرخکردن_کوتاه_مدت قرار میگیرد. لذا توصیه میکنیم از روغن ارده کنجد برای سرخکردن های کوتاه مدت و #پخت_و_پز با خیالی راحت استفاده کنید.

آیا روغن ارده حاوی آب است؟

خیر
در فرآیند تولید روغن ارده، آب با ارده مخلوط می‌شود، آب جذب مواد جامد ارده شده و روغن که آب‌گریز است (روغن و آب به هیچ‌وجه با هم مخلوط نمی‌شوند) جدا شده و بالای مواد می‌ایستد. هم‌زدن و مخلوط شدن تا هنگامی ادامه می‌یابد که ارده دیگر آب به خود نگیرد و روغن کاملا جدا شود. لذا روغن در مرحله بعد جدا شده و آب در کنجاله که در ته ظرف ته‌نشین شده است، می‌ماند.

آیا روغن ارده و روغن کنجد با هم متفاوتند؟

بله
این موضوع به صورت مفصل در یکی از نوشته‌هایی که در سایت موجود است، مورد بررسی قرار گرفته است. برای دیدن این نوشته اینجا کلیک کنید.

مصارف ارده سبوس‌دار چیست؟

ارده سبوس‌دار، ارده‌ایست که از کنجد با پوست تهیه می‌شود. پوست کنجد ثقیل‌الهضم است و بعضا باعث معده درد می‌شود اما حاوی فیبر و کلسیم زیادی است. لذا مشتریان ارده سبوس‌دار، غالبا افرادی هستند که در موقعیت‌های جغرافیایی مرطوب (مانند شمال کشور) زندگی می‌کنند و از روماتیسم و درد استخوان و دردهای مفصلی رنج می‌برند.

تفاوت روغن ایرانی و خارجی در چیست؟

روغن‌های خارجی به معنی و اقعی از خارج وارد نمی‌شوند، بلکه کنجد آن وارداتی است. کنجدهای وارداتی به ایران، معمولا از افغانستان و پاکستان می‌باشد. خوشبختانه هنوز در هیج‌کجای دنیا کنجد به صورت تراریخته تولید نشده‌است.